Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Αποφασίζουν τώρα για Τούντορ στον ΠΑΟΚ.

Η χθεσινή ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα προκάλεσαν την έκτακτη σύσκεψη κορυφής στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία και θα κρίνει το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της ομάδας.

Το κλίμα για τον Κροάτη προπονητή είναι βαρύ, αφού είναι αρκετά τα θέματα για τα οποία είναι «κατηγορούμενος», όπως η εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, η διαχείριση του Μπερμπάτοφ και οι συχνοί τραυματισμοί άλλων παικτών.

Στη σύσκεψη λαμβάνουν μέρος όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα: οι κ.κ. Άρνεσεν, Αγγελίδης, Βεζυρτζής, Μίχελ και Κούδας.

Την τελική απόφαση όμως θα λάβει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος περιμένει να ακούσει όλα όσα εκείνα θα του μεταφέρουν οι στενοί του συνεργάτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.