Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΥΣΗ !

proinh stysh aities daily news gr 26 12 2015
Αυτός είναι ο λόγος της πρωινής στύσης!

Η αιτία θα σας αφήσει άφωνους !
Το φαινόμενο «πρωινή στύση» έχει πολλάκις απασχολήσει τους άντρες και δικαίως έχει αποτελέσει προϊόν επιστημονικών ερευνών. Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση στο γιατί οι άντρες ξυπνούν με στύση, με τον λόγο να μας αφήνει άναυδους.

Το φαινόμενο αυτό σχετίζεται με την κατάσταση ύπνου που χαρακτηρίζεται από την ταχεία κίνηση των ματιών (Rapid Eye Movement – REM) κατά την οποία ο εγκέφαλος διακόπτει τη λειτουργία κάποιων νευροδιαβιβαστών, σε μια προσπάθεια να ρυθμίσει το σώμα και να μας εμποδίσει από το να κινούμαστε αντιδρώντας σε όσα βλέπουμε στον ύπνο μας. Μάλιστα, ακριβώς αυτή είναι η αιτία και του κλειτοριδικού ερεθισμού όταν οι γυναίκες κοιμούνται.

Συγκεκριμένα, όταν ο εγκέφαλός μας κοιμάται, μειώνεται η λειτουργία του νευροδιαβιβαστή νορεπινεφρίνη και οι φυσικές αντιδράσεις του οργανισμού στην αύξηση της τεστοστερόνης μπορούν πλέον να εκδηλωθούν ανεμπόδιστα. Έτσι, η αγγειοδιαστολή και η αυξημένη ροή του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία του πέους, είναι αναπόφευκτη κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την πρωινή στύση.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια απλή «παρενέργεια» του σταδίου REM του ύπνου και ουδεμία σχέση έχει με… τεστοστερόνη!

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Μήπως σε παραμυθιάζει; ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΣ ! »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Life Style

Media

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Ελλάδα

Κόσμος

Πολιτική

Ζώδια