Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΡΘΡΑ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ». ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

protofanhs ierosylia ta agia stous xoiroys ioannis lampropoulos daily news gr 14 01 2016
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.


Όσο και να θέλω να παραμείνω ψύχραιμος, μετά από μία τέτοια αισχρή Ιεροσυλία, δεν θα χαριστώ σε κανέναν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ και ας κρύβεται κάτω από το ράσο. Αλλά όπως σωστά λέει ο λαός μας: ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ». Αυτοί που έκαναν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, δεν υπηρετούν το τιμημένο ράσο.
Είναι βδελύγματα ίδια με τους Άθεους Χριστιανομάχους της Κυβέρνησης και όλοι μαζί χλεύασαν την Ορθοδοξία στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Έτσι λοιπόν μετά τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ξεσκεπάζονται εντελώς αδιάντροπα και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ “ΓΕΛΑΚΙΑ” ΚΑΙ Η “ΜΟΥΓΚΑ” ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΥΛΗΣ» ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ;;;

Αφού λοιπόν το παραξεφτίλησαν το θέμα , και έριξαν και τα προσχήματα, ΠΕΤΩΝΤΑΣ απροκάλυπτα ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, θα αποδείξουμε τώρα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, από αυτήν την “παράξενη” ΣΧΕΣΗ της κυβέρνησης με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Πέρασε λίγος καιρός, για να καταλάβουμε πως οι ενέργειες όλων των κυβερνήσεων από το 2010 μέχρι σήμερα, που πρόδωσαν και διέλυσαν την χώρα οικονομικά και εθνικά, δεν έγιναν “κατά λάθος”, αλλά σκόπιμα και μεθοδευμένα από αποβράσματα που ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας.

Έτσι πέρασε και λίγος καιρός , για να καταλάβουμε όλοι πως «κάτι δεν πάει καλά» με την στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου απέναντι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν «κολλάει» ούτε λογικά, ούτε Θεολογικά , να είναι ο Αρχιεπίσκοπος «κώλος και βρακί» με προδότες, και φασίστες που καταπάτησαν το Δημοψήφισμα και το πολίτευμα. Αλλά προπαντώς να είναι «κώλος και βρακί» με δηλωμένους ΑΘΕΟΥΣ και στην πράξη ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της Εκκλησίας.
Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος είναι ΘΕΣΜΟΣ και εκπρόσωπος Θρησκευτικού Δόγματος, δεν είναι κανένας πλανόδιος καραγκιόζης.

Οπότε με ποιά δικαιολογία είναι «κώλος και βρακί» με ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;;;;;;;; Ενώ πολύ ΟΡΘΑ άλλοι Μητροπολίτες τους έχουν αποκαλέσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις Μητροπόλεις τους;;;;;;;;;;

Αλλά μετά από αυτήν την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Ιεροσυλία που διέπραξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την «αυλή» του, φανερώθηκαν οι προθέσεις τους και η υποκρισία τους.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το Εβραϊκό κεφάλαιο λοιπόν και η ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΞΗ της «πουστοκρατίας», δεν ελέγχουν στην Ελλάδα μόνο την Βουλή, αλλά ελέγχουν και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ και τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Ιερώνυμο.

Γιατί τέτοια πρωτόγνωρη Ιεροσυλία, δεν είναι πράξη ενός άσχετου με την Ορθοδοξία, ούτε ενός ηλίθιου και καθυστερημένου ανθρώπου που δεν ξέρει τι κάνει. Είναι πράξη ενός συνειδητού ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Και αυτό φυσικά για να γίνει στην ΔΕΞΑΜΕΝΗ Αθηνών, δεν είναι πρωτοβουλία του ΠΡΟΔΟΤΗ «Φθιώτιδος», αλλά το είχε σχεδιάσει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ «Αθηνών» Ιερώνυμος , για να «προσφέρει» τα ΑΓΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, στους ΧΟΙΡΟΥΣ και ΑΘΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ που υπηρετούν την «πουστοκρατία».
ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΕ ΙΟΥΔΑ.

Πρίν μερικά χρόνια, διαβάζοντας τις προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, δεν μπορούσα να καταλάβω αν κυριολεκτούσε ο άγιος, ή εννοούσε κάτι άλλο, όταν έλεγε πως: «οι ιερείς θα είναι οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι όλων». Δυστυχώς κυριολεκτούσε. Η Εκκλησία μας ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ από μέσα.

Aπ’ όλους βέβαια εκεί τους Ιερόσυλους προδότες του Χριστού, περισσότερο λυπάμαι για τον πρωτοπρεσβύτερο π. Θωμά Συνοδινό, που τον έχω σε εκτίμηση και επειδή γνωρίζω πως αγαπάει τον Χριστό, θα περίμενα μόλις είδε αυτήν την Ιεροσυλία, να τους φτύσει κατάμουτρα και να φύγει, παρά να συνεχίσει να παρευρίσκεται σε αυτήν την προδοσία και τον χλευασμό της Ορθοδοξίας, ανήμερα του εορτασμού της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΥΨΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΜΗΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΝΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΗΘΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΥΟ «ΑΦΕΝΤΕΣ».

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ !

israhl kata ellados kai antropothtas lampropoulos daily news gr 22 12 2015
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Σε λίγο καιρό, τα λόγια θα είναι περιττά. Τα γεγονότα ΤΡΈΧΟΥΝ και έχουν ξεφύγει από κάθε λογική. Αν προσπαθήσεις να τα εξηγήσεις με την λογική τότε θα τρελαθείς. Αυτά όμως που ζούμε και στην Ελλάδα και στον κόσμο, δεν γίνονται από μόνα τους. Κάποιοι τα «σπρώχνουν» προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά αν δεν τα ήθελαν έτσι, θα ενεργούσαν διαφορετικά. Ποιοί όμως μπορεί να είναι αυτοί, που «σπρώχνουν» τα πράγματα, προς την διάλυση των κρατών και τον θάνατο των ανθρώπων;

Σήμερα θα δώσουμε απαντήσεις σε όλα. ΑΠΛΑ , ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. Για να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, γιατί συμβαίνει, και τι θα συμβεί. Όχι προφητικά, αλλά πρακτικά με βάση την «λογική» και τα σχέδια των Εβραίων Σιωνιστών του Ισραήλ.
Γιατί αυτοί «σπρώχνουν» τα πράγματα προς την καταστροφή της ανθρωπότητας, αλλά πρώτα απ’ όλους, θέλουν να αφανίσουν εμάς τους Έλληνες. Θα πούμε παρακάτω γιατί. Μετά θα στραφούν πιο εύκολα, κατά των αιώνιων εχθρών τους. Δηλαδή την φυλή των Αγαρηνών. (ΑΡΑΒΕΣ)

ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ;
Τώρα το ερώτημα είναι, γιατί να «σπρώχνουν» τα πράγματα οι Εβραίοι προς τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και τι θα κερδίσουν μ’ αυτόν;
Είναι μία καλή ερώτηση, που θα μπορούσε να είχε ειπωθεί και το 1938, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος, γιατί και τότε οι Εβραίοι Σιωνιστές τον είχαν οργανώσει, μόνο που τότε, δεν είχαν ακόμα κράτος και μετά τον πόλεμο το απέκτησαν.
Αυτό που σκοπεύουν να κερδίσουν σήμερα με λίγα λόγια, είναι πως θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες, ώστε μετά το τέλος του Γ’ παγκοσμίου πολέμου, να φτιάξουν το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ», όπως φαίνεται στον χάρτη. Μετά τον Β’ παγκόσμιο, έφτιαξαν το πρώτο, αλλά μικρό Ισραήλ, τώρα με τον Γ’ παγκόσμιο θέλουν να το κάνουν «ΜΕΓΑΛΟ». (εικόνα από:infognomonpolitics)

Η δημιουργία αυτού του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ», μαζί με την παρουσίαση, του αναμενόμενου «ΜΕΣΣΙΑ» τους , είναι για όσους γνωρίζουν, οι «ΘΕΜΕΛΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» ύπαρξης, του λαού των Εβραίων. Δηλαδή, γι’ αυτό ζουν. Και πάνω σ’ αυτό το σχέδιο, δουλεύει ΟΛΗ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΛΙΤ. Δηλαδή, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ και όλα τα παράγωγα.

Για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό, πρέπει καταρχήν να διαλυθούν ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που δίνουν έδαφος, μέσα στα όρια του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ», γιατί κανένα κράτος δεν παραχωρεί με την θέλησή του τα εδάφη του. Και είναι εντελώς αδύνατον, να παραχωρήσουν οι ΑΡΑΒΕΣ εδάφη τους στο ΙΣΡΑΗΛ.!!!! Αλλά και εντελώς αδύνατον να κατακτήσει το Ισραήλ με πόλεμο τα εδάφη αυτά. Δημιουργεί λοιπόν τους παγκόσμιους πολέμους και βάζει άλλους να το κάνουν γι’ αυτούς.
Πρέπει λοιπόν να διαλυθούν η Αίγυπτος, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Ιράκ, η Συρία και φυσικά η Τουρκία, γιατί παίρνει και έδαφος της Τουρκίας.

Θέλει λοιπόν σε πρώτη φάση να διαλυθούν όλα αυτά τα κράτη. Αν διαλυθούν δεν θα μπορούν μετά να προβάλλουν αντιρρήσεις. Αλλά για να διαλυθούν χρειάζεται όχι ένας μικρός αλλά ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.
Πρέπει όμως να γίνει με τέτοιο τρόπο, που να μην φαίνεται εμπλεκόμενο το Ισραήλ. Ο τρόπος που θα γίνει είναι εύκολο να τον καταλάβουμε, αφού «όταν μαλώνουν τα βουβάλια στον βάλτο, την πληρώνουν τα βατράχια». Θα χτυπηθούν στην περιοχή το ΝΑΤΟ με την ΡΩΣΙΑ και θα αφανιστούν οι Παλαιστίνιοι, οι Άραβες και όλοι οι εχθροί του ΙΣΡΑΗΛ.

israhl kata ellados kai antropothtas lampropoulos daily news gr 22 12 2015 2
Θα πάρουν βέβαια τα «σκάγια» και το Ισραήλ, για να μην δείξει πως αυτό δεν έπαθε τίποτα και ίσως να φανεί και αυτό διαλυμένο, αλλά μετά από λίγο θα το δείτε ΝΕΟ και ΜΕΓΑΛΟ, όπως φαίνεται στον χάρτη. Και με απόφαση του ΟΗΕ φυσικά.!!!!!
Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος, για τον οποίο γίνονται όλα αυτά σήμερα και γι’ αυτό θα βυθίσουν και πάλι οι Εβραιοσιωνιστές, την ανθρωπότητα στο αίμα. Λέω και πάλι, γιατί το ίδιο έκαναν, για να μπορέσουν να στήσουν και το πρώτο μικρό ΙΣΡΑΗΛ.

Ως γνωστόν οι Εβραίοι ήταν ο μόνος λαός έθνος στον κόσμο χωρίς πατρίδα. Μήπως θυμάστε από πότε γύρναγαν σαν την «άδικη κατάρα» σε όλο τον πλανήτη, χωρίς να έχουν πατρίδα και κράτος ;
Τώρα, ίσως καταλάβετε γιατί πολεμούν την Ελλάδα και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.
Ήταν από τότε που ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ.!!! Από τότε που μπροστά στον Πιλάτο φώναξαν: «το αίμα Αυτού ας είναι εφ ημάς και επί τα τέκνα ημών». Εκείνη η γενιά που το φώναξε, μαζί με τα παιδιά τους, σφαγιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από τον Ρωμαίο Τίτο το 70 μ.Χ. και από τότε έσβησε από τον χάρτη και το κράτος του Ισραήλ.

Έγιναν ο μόνος λαός-έθνος στον κόσμο, που δεν είχαν πατρίδα και από την κατάρα που έριξαν μόνοι τους στο κεφάλι τους, αντί να καταλάβουν, ότι σταύρωσαν τον Μεσσία Χριστό που περίμεναν και να μετανοήσουν, αυτοί επιδόθηκαν επί 1800 χρόνια στο να συγκεντρώνουν , πλούτο, επιρροή και δύναμη εξουσίας, με στόχο να επανέλθουν κάποια στιγμή, να ξαναφτιάξουν το κράτος τους και να κυβερνήσουν τον κόσμο, παρουσιάζοντας έναν δικό τους «Μεσσία».

Όταν λοιπόν απέκτησαν τον παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό έλεγχο, έκαναν και την επίσημη ίδρυση του Διεθνούς Σιωνισμού το 1896 στην Ελβετία. Από τότε ξεκίνησαν, για να πραγματοποιήσουν την μεγάλη τους πολιτικοθρησκευτική ιδέα. Την δημιουργία του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» και την ανάδειξη του «ΜΕΣΣΙΑ» τους.
Έπρεπε όμως πρώτα, να αποκτήσουν ένα κράτος έστω και μικρό.

Σχεδίασαν λοιπόν και δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση την δεκαετία του 1930, έφεραν μετά τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο από το 1939 μέχρι το 1945 και αφού κατέστησαν την ανθρωπότητα ανίκανη να αντιδράσει, με όλα αυτά που έγιναν στον πόλεμο, μπόρεσαν το 1948, να πατήσουν για πρώτη φορά το πόδι τους στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, μετά από χίλια εννιακόσια χρόνια χωρίς πατρίδα και ίδρυσαν τότε, το πρώτο μικρό κράτος του ΙΣΡΑΗΛ, με τις «ευλογίες» του ΟΗΕ.

Αυτή η Σατανική «συνταγή» τότε, αποδείχθηκε ιδανική για τα σχέδιά τους και την ίδια εφαρμόζουν και τώρα. Δημιούργησαν πάλι τεχνητή οικονομική κρίση από το 2008 και «σπρώχνουν» τα πράγματα προς τον Γ΄παγκόσμιο πόλεμο, για να αφανίσουν έτσι τους εχθρούς τους και να ολοκληρώσουν την μεγάλη Εβραϊκή ιδέα, του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» και του αναμενόμενου «ΜΕΣΣΙΑ».
Τώρα όλα τα υπόλοιπα παραμύθια που διακινούνται και μιλούν για γεωπολιτικά συμφέροντα, αγωγούς , ΑΟΖ, γεωστρατηγικά και διάφορα «πράσινα άλογα», είναι απλά για να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους, ώστε να μην βλέπουν και να μην καταλαβαίνουν την πραγματική αιτία, όλων αυτών των γεγονότων.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Οι Έλληνες, είμαστε για τους Εβραίους, οι μεγαλύτεροι και πιο επικίνδυνοι εχθροί τους. Όχι επειδή είμαστε επιθετικοί, ή διεκδικούμε κάτι από αυτούς. Αλλά επειδή τον ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ που εκείνοι Σταύρωσαν, εμείς τον δεχθήκαμε ως τον αληθινό Θεό και τον διαδώσαμε και στον κόσμο.

Όποιος αυτό δεν το καταλαβαίνει είναι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν είναι Εβραίος και δεύτερον γιατί φοράει παρωπίδες και βλέπει μόνο το χρήμα στην ζωή του και τίποτα άλλο.

Πως θα μπορέσουν λοιπόν να φέρουν στον κόσμο, τον καινούργιο δικό τους «Μεσσία» και να τον δεχθούν και οι Έλληνες;; Ειδικά αφού για τους Έλληνες, κατά το ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως, αυτός δεν θα είναι «Μεσσίας», αλλά θα είναι ο αντίχριστος;;
Πρόβλημα λοιπόν μεγάλο οι Έλληνες.

Μας επιτέθηκαν λοιπόν πρώτα απ’ όλους τους εχθρούς τους . Πρίν ανοίξουν δηλαδή κανένα άλλο μέτωπο. Μας επιτέθηκαν από το 2010, αλλά με τρόπο ύπουλο και δόλιο. Μας επιτέθηκαν οικονομικά, με δημιουργία πλαστού χρέους. Μας έβαλαν στο ΔΝΤ με πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και από τότε κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να υπολογίζουν ούτε νόμους, ούτε Σύνταγμα, αφού δεν υπάρχει και κανένας να τους εμποδίσει. Ξεπουλάνε ότι θέλουν, υπογράφουν ότι θέλουν και ψηφίζουν ότι θέλουν, με σκοπό να στραγγίξουν εντελώς , την οικονομία της Ελλάδος και να καταντήσουν όλους τους Έλληνες, ξεσπιτωμένους ζητιάνους.

Τίναξαν και την Δημοκρατία στον αέρα και έκαναν και πραξικόπημα, αντιστρέφοντας την λαϊκή εντολή του Δημοψηφίσματος. Τι χειρότερο μπορούν να κάνουν για τους Έλληνες, αυτά τα ξετσίπωτα πουλημένα τομάρια που κυβερνούν την Ορθόδοξη Ελλάδα, ενώ πιστεύουν στον διάβολο και υπηρετούν τους αντίχριστους Εβραίους;;

Και όμως υπάρχουν και χειρότερα, γιατί το σχέδιο των Εβραίων μόλις μας καταντήσουν ξεσπιτωμένους ζητιάνους και δεν έχουν τίποτα άλλο να πάρουν, τότε θα μας χρεοκοπήσουν και θα εξαπολύσουν τις ορδές των χιλιάδων Ισλαμιστών και των εκατομμυρίων λαθρο-εποίκων, για να μας τελειώσουν σαν έθνος.
Γι’ αυτό και τους βάζουν κατά χιλιάδες μέσα στην Ελλάδα. Είναι ένας Σατανικός στρατός, από αναλώσιμους κατάδικους και πρεζάκια, με σκοπό να τους ξαμολήσουν για να "φάνε" τους Έλληνες.

Αυτό που λέω δεν είναι σενάριο και να μην τα ακούμε σαν μυθιστόρημα, γιατί είναι μια πραγματικότητα που την ζούμε και την βλέπουμε μπροστά μας να υλοποιείται. Αυτό είναι το σχέδιο των Εβραίων για να αφανίσουν τον μεγάλο τους εχθρό, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ. Και το προχωράνε κατά βήμα , αυτά τα γεννήματα των φιδιών που με απάτη, δόλο, νοθεία και πραξικόπημα, κρατάνε την Κυβέρνηση της Ελλάδος.

Και όπως βλέπετε, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και καμία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ μέσα στην Βουλή, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ και κοροϊδεύουν τους Έλληνες, με κούφια λόγια. Μετά θα κάθονται και θα «κλαίνε» την καταστροφή της χώρας.
Είναι όλοι τους ψυχροί δολοφόνοι του έθνους μας. Αυτή είναι η αλήθεια και γι’ αυτό θέλουν να μας αφανίσουν τα Σατανόσκυλα του Ισραήλ. Δεν είναι η Οικονομία μας, αλλά είναι η Ορθόδοξη πίστη μας στον ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Το πρόβλημα με το «χρέος» μας το δημιούργησαν, για παραπλάνηση, γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν με την Ορθοδοξία, με το Άγιο Φώς, με τα Χριστούγεννα, με την προσευχή στα σχολεία, με το σημείο του Σταυρού στην σημαία, με την ένδοξη ιστορία μας, με το ηλεκτρονικό φακέλωμα με τον αριθμό του αντίχριστου «Μεσσία» τους,(666), με την προώθηση του σοδομισμού και της πορνείας, («σύμφωνο- μπουρδελοποίησης της κοινωνίας-συμβίωσης») με την κατάργηση των Ελληνικών παρελάσεων και τόσα άλλα , που αφορούν την Ελληνορθόδοξη παράδοση των Ελλήνων.
Αν ήταν ΜΟΝΟ Οικονομικές οι επιδιώξεις τους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα γίνονται για τα οικονομικά συμφέροντα. Αλλά ο πόλεμος που δεχόμαστε στα θέματα Θρησκείας και Πατρίδος, που κολλάει με τα οικονομικά;
Όποιον τον ενδιαφέρει να κερδίσει χρήμα, δεν τον ενδιαφέρει τι Θεό πιστεύει ο άλλος. Τον ενδιαφέρει μόνο το χρήμα. Γι’ αυτό και το τραπεζικό σύστημα και οι πολυεθνικές , δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο, σε όλο τον κόσμο και με όλες τις θρησκείες.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.!!!!!
Και εδώ βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα των Σατανιστών του ΙΣΡΑΗΛ. Αφού αυτοί υπηρετούν και αγωνίζονται υπέρ του αντίχριστου «Μεσσία» τους, ο Τριαδικός Θεός των Ελλήνων και ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, τους κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.

Πως θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τον δικό τους «ΜΕΣΣΙΑ» στην ανθρωπότητα, όσο υπάρχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;
Γι’ αυτό λοιπόν μας μάχεται και μας πολεμά το ΙΣΡΑΗΛ. Οτιδήποτε άλλο μας παρουσιάζουν, είναι απλά για να μας πλανούν , και να μας μπερδεύουν με τα οικονομικά και τα γεωπολιτικά, ώστε να μην γνωρίζουμε, γιατί μας πολεμούν.

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
Θέλω να επισημάνω κάτι πολύ σοβαρό, που μας διαφεύγει και που πολύ χαζά ή σκόπιμα, κανείς δεν το επισημαίνει. Μπορεί να βλέπουμε πως οι προφητείες των αγίων του Θεού, αρχίζουν να παίρνουν «σάρκα και οστά» και να οραματιζόμαστε τα μεγαλεία που φυλάει ο Θεός στους Έλληνες, αλλά ξεχνάμε κάτι βασικό. Προς το παρόν οδηγούμαστε προς την καταιγίδα. Η πατρίδα μας ανεβαίνει τον γολγοθά της και πηγαίνει προς την σταύρωση. Ο άγιος Παΐσιος μας είπε πως: «μετά την μπόρα την δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η Θεϊκή». Μόνο που μπροστά μας τώρα, είναι η μπόρα η δαιμονική και δεν ξέρω πως την φαντάζεστε αυτήν την «μπόρα», αλλά σας λέω πως επειδή ακριβώς η μπόρα είναι δαιμονική, δηλαδή θα είναι ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ κατά των Ορθόδοξων Ελλήνων, οι πιθανότητες να επιβιώσετε από αυτήν την μπόρα, αν δεν είστε υπό την προστασία του Θεού, είναι λίγες.

Και για να μην το αναλύσουμε τώρα περισσότερο, θα το πω απλά αλλά κατανοητά. Αυτή η «δαιμονική μπόρα», είναι κάτι σαν τον «κατακλυσμό» και θα σωθούν μόνο όσοι προλάβουν και μπούν στην «κιβωτό». Την λιακάδα λοιπον την Θεϊκή μετά τον «κατακλυσμό» και την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης, δεν θα την δουν όλοι, αλλά όσοι μετανοήσουν και με την βοήθεια του Θεού επιζήσουν από αυτήν την δαιμονική μπόρα. Χρόνος ακόμα υπάρχει, και η «κιβωτός» του Θεού δεν έχει περιορισμό θέσεων.

Σας παρακαλώ Έλληνίδες και Έλληνες. Αφυπνιστείτε.
Αν αυτά που γράφω σας τρομάζουν και προτιμάτε τις κοροϊδίες και τους εφησυχασμούς, μην τους δίνεται σημασία. Υπάρχουν άλλωστε τόσοι πολλοί «Χατζηνικολάου» να ακούτε και τόσα πολλά «παραμύθια» για να διαβάζετε.

Αυτές λοιπόν οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ μαριονέτες που μας κυβερνούν, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς στην Κοινωνική ρήξη και την διάλυση της χώρας. Παράλληλα δουλεύουν και προβοκάτορες για τον διαμελισμό της χώρας, με το πιο επικίνδυνο έργο αυτήν την στιγμή να γίνεται στην Θράκη και στην Κρήτη.

Ειδικά στην Κρήτη με το σχέδιο περί ανεξάρτητης Κρήτης, προχωρούν και σχέδιο με σκοπό να δημιουργήσουν εμφύλιες προστριβές στο νησί. Αυτό πρέπει να το προσέξουν πολύ οι Κρητικοί, αν θέλουν να αποφύγουν τον κίνδυνο. Γιατί αυτοί που θα παρακινήσουν τους Κρητικούς για την Ανεξαρτησία της Κρήτης, έχουν εντολές να κατηγορούν ως «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» όσους θα επιμένουν και θα ζητούν να παραμείνει η Ένωση με την Ελλάδα. Και να ξέρετε πως η λέξη «ΠΡΟΔΟΤΗΣ» είναι πολύ βαριά, για να την πεις σε ΚΡΗΤΙΚΟ. Έτσι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν εμφύλιες προστριβές στην Κρήτη. Να τους προσέχουν οι Κρητικοί τους προβοκάτορες, που δουλεύουν για τον διαμελισμό της Ελλάδος.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, επειδή ο χρόνος τους τελειώνει και θέλουν να ξεκινήσουν τον παγκόσμιο πόλεμο, αλλά η Ελλάδα μας ακόμα τους καθυστερεί, η Εβραιο-κυβέρνηση μας, πήρε εντολή να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με ΟΛΑ όσα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Έβαλε λοιπόν το κεφάλι κάτω και ορμάει για πλήρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΡΗΞΗ. Θα ψηφίσει νόμους υπέρ ελεύθερης πορνείας, την ηλεκτρονική ταυτότητα με τον αριθμό του αντίχριστου «Μεσσία» τους, (666) θα δώσουν τα δημόσια αγαθά, ΤΟ ΝΕΡΟ και ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, γιατί αυτά πάντα τα ήθελαν οι Εβραίοι Σατανιστες, γιατί αν τα κρατάς αυτά, εκβιάζεις και κρατάς τον λαό. Γιατί χωρίς νερό δεν μπορείς να ζήσεις. Και θέλουν να μας κρατάνε οι ΕΒΡΑΙΟΙ από όλα.

Θα μας ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ λοιπόν από δω και πέρα και να το περιμένουμε, γιατί αυτοί δεν φοβούνται. Και δεν φοβούνται, γιατί έχουν κάνει τον λαό, να μην μπορεί να αντιδράσει. Και πως να αντιδράσει ο λαός, αφού όλη η Βουλή είναι μία ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ; Ποιός θα οργανώσει μία μορφή διαμαρτυρίας, αφού όλες οι Ομοσπονδίες, τα σωματεία, τα αγροτικά κινήματα, ακόμα και ο στρατός που είναι θεματοφύλακας του Συντάγματος, όλοι τους ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ και κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα.
Τα έχουν βάλει μπροστά και ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.!!!!!!
Μπορεί να είναι παράνομα και αντισυνταγματικά όλα αυτά, αφού το δημοψήφισμα ισχύει και ο λαός ψήφισε «ΟΧΙ», αλλά δεν τους νοιάζει τίποτα. Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ είναι: «ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ».
Ετοιμαστείτε όμως, γιατί μόλις τα δώσουν όλα, τότε θα ξαμολύσουν τον Ισλαμικό στρατό. Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μας ΜΙΣΟΥΝ και τι καταστροφή θέλουν να φέρουν στην χώρα.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
Το σχέδιο των Εβραίων για να ολοκληρωθεί, θέλει την διάλυση πολλών κρατών. Και όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, όποιο κράτος ήθελαν να διαλύσουν, το διέλυσαν και πολύ γρήγορα.
Τώρα όπως είδαμε, δρομολόγησαν και την διάλυση της Τουρκίας. Αν το αποφασίσουν, μέσα σε μία εβδομάδα την έχουν διαλύσει, αλλά μην την περιμένετε βέβαια αύριο ή τον επόμενο μήνα. Την Τουρκία πρώτα θα την χρησιμοποιήσουν ως ακόμα έναν μοχλό διάλυσης της Ελλάδος και μόλις δεν την χρειάζονται, μετά μπορούν να την διαλύουν σε μία εβδομάδα. Απλά τώρα δημιούργησαν τις συνθήκες διάλυσης της Τουρκίας, (έτσι για να υπάρχουν) τις οποίες τις κρατούν και θα τις χειροτερεύουν σιγά σιγά. Δηλαδή οι σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας συνεχώς θα επιδεινώνονται.

Αλλά πριν από την Τουρκία, έχει σειρά η Γεωργία, γιατί και αύριο να λέγαμε πως θα επιτεθεί η Ρωσία στην Τουρκία, είναι αδύνατον λόγω της......ΓΕΩΡΓΙΑΣ.!!!!
Δεν μπορεί η Ρωσία να περάσει πάνω από την Γεωργία για να επιτεθεί στην Τουρκία, ούτε να της επιτεθεί επιχειρώντας απόβαση από την Μαύρη θάλασσα. Οπότε θα δούμε σύντομα, υπολογίζω μέχρι τον Μάρτιο του 2016, αυτό το εμπόδιο που λέγεται «Γεωργία», με κάποιο τρόπο να φεύγει από την μέση.

Το πιθανότερο είναι να προκαλέσει την καταστροφή της, η ίδια η Κυβέρνηση της Γεωργίας, με μία καινούργια επίθεση στην Ν. ΟΣΕΤΙΑ όπως έκανε το 2008. Και να δώσει το δικαίωμα στην Ρωσία να έρθει.....δίπλα στην Τουρκία. Μην ξεχνάτε όμως πως η Γεωργία έχει Ορθόδοξο Πατριαρχείο. Οπότε η Ορθόδοξη Ρωσία θα χτυπήσει την Ορθόδοξη Γεωργία.

Να γνωρίζουμε πως ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ που ελέγχονται από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, δημιουργούν τις συνθήκες καταστροφής και διάλυσης των κρατών τους. Αυτές προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες-προκλήσεις, με σκοπό να ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε άλλες δυνάμεις να επιτεθούν στην χώρα τους.

Τέτοιες ενέργειες έκανε και ο Μιλόσεβιτς και έδωσε δικαίωμα στο ΝΑΤΟ να διαλύσει στην Γιουγκοσλαβία. Το ίδιο έκανε και ο Σαντάμ Χουσέιν με την εισβολή στο Κουβέιτ και έδωσε το δικαίωμα στους Αμερικανούς να διαλύσουν το Ιράκ.
Τώρα, η κυβέρνηση της Τουρκίας ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στους Ρώσους, με την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού και μάλιστα σε ξένο εναέριο χώρο και σιγά σιγά θα δίνει όλο και περισσότερα, για να της επιτεθούν και να την διαλύσουν σε κάποια δεδομένη στιγμή. Και μπορεί οι πρωτεργάτες να σωθούν, αλλά ο λαός θα τα πληρώσει.

Έτσι γίνεται πάντα. Οι ίδιες οι κυβερνήσεις «τρώνε» τους λαούς τους. Και εδώ στην Ελλάδα ή ίδια μας η Κυβέρνηση, με τις εντολές των Εβραίων, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Και όταν οι κυβερνήσεις δεν ελέγχονται από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, τότε ανατρέπονται με εξεγέρσεις τύπου Ουκρανίας, ή με επαναστάσεις τύπου Λιβύης και με την βοήθεια των Εβραίων –ΝΑΤΟ-Αμερικής, αναλαμβάνουν τις Κυβερνήσεις άτομα δικά τους για να δολοφονούν τους λαούς τους ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ για την δημιουργία του «μεγάλου Ισραήλ» και την εμφάνιση του δικού τους «Μεσσία».

Ένα Σατανικό σχέδιο, που το προχωρούν με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Έναν πόλεμο που ήδη τον έχουν ξεκινήσει και σιγά σιγά τον επεκτείνουν, εμπλέκοντας όλο και περισσότερα κράτη.
Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί ενεργά στις πολεμικές επιχειρήσεις, με την έννοια πως δεν θα πέσουν βόμβες στην Ελλάδα, αλλά ο δικός μας «γολγοθάς» και η μπόρα η δαιμονική που θα περάσουμε, θα είναι μία εσωτερική αναμέτρηση με τους Ένοπλους Τζιχαντιστές, τους λαθρομετανάστες και με την πείνα. Αυτές τις συνθήκες έχει δημιουργήσει η Εβραϊκή μας αντίχριστη κυβέρνηση.

Τα χειρότερα βέβαια θα ξεκινήσουν με Οικουμενική κυβέρνηση και όσο αυτοί οι Εβραιο-σατανιστές που μας κυβερνούν, θέλουν να πηγαίνουν κόντρα στην προφητεία και να μην κάνουν Οικουμενική κυβέρνηση, τόσο εμείς κερδίζουμε χρόνο για να προετοιμαζόμαστε.

Παλαιότερα έλεγαν: «Αν θες να ζεις ειρηνικά , να είσαι έτοιμος για πόλεμο». Και πράγματι έτσι είναι, γιατί όταν ο εχθρός σε βλέπει να είσαι «αστακός» και ετοιμοπόλεμος, τότε αποθαρρύνεται και δεν τολμάει να επιτεθεί. Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν, για να αποθαρρύνονται και οι εχθροί και όσο τους κρατήσουμε. Αλλά και όταν θα μας επιτεθούν να είμαστε έτοιμοι και να μην ψάχνουμε εκείνη την ώρα, τα «απαραίτητα».

Να ξέρετε πως ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός έχει μείνει τελείως μόνος. Όλη η Βουλή είναι εναντίον του λαού, χωρίς εισαγγελείς να προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον, χωρίς ποιμένες, χωρίς οδηγούς , με μία άθλια κυβέρνηση Χούντας, που δουλεύει για τους αντίχριστους Εβραίους και έχει προδώσει τα πάντα.
Σε πιο δύσκολη κατάσταση δεν έχει ξαναβρεθεί η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός, στην ιστορία του. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ σε τέτοιο βαθμό προδομένη από όλους.

Αλλά να ξέρετε πως και το 1940 η Ελλάδα ήταν προδομένη και από την Κυβέρνηση και από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Σήμερα όμως γιορτάζουμε ένα ΕΠΟΣ και αυτό οφείλεται σε έναν άνθρωπο που ενέργησε ως πραγματικός Έλληνας και δεν υπάκουσε στην διαταγή προδοσίας του Παπάγου για υποχώρηση.
Οι Εβραίοι φροντίζουν τόσα χρόνια, να μην μαθαίνουμε οι Έλληνες την ιστορία μας, ή να την μαθαίνουμε παραποιημένη.

Κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε από τους Έλληνες το 1940. Αλλά και κανείς δεν περιμένει αυτό που θα γίνει τώρα. Μόνο που τώρα, επειδή ο Θεός θα μας ανεβάσει σε ΣΥΣΑΝΑΒΑΤΑ ΥΨΗ, αυτός ο εκλεκτός λαός των Ελλήνων, θα σφυρηλατηθεί πρώτα μέσα σε μία φωτιά σε ένα ΔΥΣΘΕΩΡΑΤΟΝ ΒΑΘΟΣ, απ’ όπου όταν βγεί, θα έχει γεννηθεί ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΤΣΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Αυτό το ΑΤΣΑΛΙ, μαζί με το πραγματικό ΔΙΚΑΙΟ, θα διαπαιδαγωγήσουν την ανθρωπότητα.

Διαβολικό και απάνθρωπο λοιπόν το σχέδιο των Εβραίων, αλλά τον διάβολο υπηρετεί αυτός ο λαός από αρχαιοτάτων χρόνων. Η Σατανική «Καμπάλα» είναι η αρχαία Εβραϊκή θρησκεία. Άλλωστε και ο Μεσσίας Χριστός τους το είπε κατά πρόσωπο. «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε τον διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε». (Ιω. 8-44).

Όταν θα μας δώσουν το τελικό χτύπημα οι Εβραίοι, θα είναι μέρα μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας. Οι Ορθόδοξοι Έλληνες πρέπει να μετανιώσουμε για τα λάθη μας και αρκεί ένα: «Συγχώρεσε μας Κύριε και σώσε μας». Να θυμάστε πως τα λάθη και οι αμαρτίες είναι ανθρώπινα, αλλά το «μη μετανοήν», είναι δαιμονικό. Μπορεί να πέσαμε σε παγίδες και σε ασωτίες, αλλά αν μετανιώσουμε και γυρίσουμε στο Πατρικό μας, θα απολαύσουμε και εμείς από τον «μόσχο τον σιτευτό». Γιατί μόνο ο Θεός θα μας σώσει, από αυτήν την επίθεση που μας έχουν εξαπολύσουν οι αντίχριστες Εβραϊκές δυνάμεις. Δυνάμεις που συνεργάζονται με αυτούς τους Άθεους της αντίχριστης Εβραϊκής μας κυβέρνησης και έρχονται για το τελικό χτύπημα.
Ελληνίδες και Έλληνες.
Καλά Χριστούγεννα και καλή Ανάσταση του γένους.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ. ΣΤΟ ...... ΜΑΞΙΜΟΥ.

ellhniko kratos tromokrates maximou daily news gr 22 11 2015

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ. ΣΤΟ ...... ΜΑΞΙΜΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Τα γεγονότα που παρακολουθούμε να συμβαίνουν στον κόσμο, έχουν πλέον ξεφύγει από κάθε έννοια λογικής. Ο δρόμος είναι κατήφορος , οδηγεί σε γκρεμό και δεν έχει πισωγύρισμα. Όχι επειδή δεν γίνεται, αλλά επειδή έτσι τον έχουν σχεδιάσει.

Η παγκόσμια ανάφλεξη είναι ήδη ορατή και έρχεται με γοργούς ρυθμούς. Εμείς όμως δεν πρέπει αυτήν την στιγμή να κοιτάμε τα προβλήματα του κόσμου, γιατί αντιμετωπίζουμε ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τρομοκρατική επίθεση ΜΕΣΑ στην πατρίδα μας, από εκπαιδευμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΚΟΚΡΑΤΕΣ, που “σπρώχνουν” την χώρα σε γενική ανάφλεξη.

Αντιμετωπίζουμε, μία ΕΧΘΡΙΚΗ και ΕΚΤΟΣ Συνταγματικής νομιμότητας Κυβέρνηση, που εξαπάτησε τους Έλληνες και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ την εντολή του “ΟΧΙ” που πήρε από τον λαό, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου.
Με λίγα λόγια, σε ΌΛΑ αυτά τα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που ψηφίζει η Κυβέρνηση, ο λαός είπε “ΟΧΙ”. Αλλά με πρωτοφανή θράσος, αυτοί οι σύγχρονοι ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ, αγνόησαν τον λαό.

Ήταν η στιγμή που πήρε ο αέρας και τον “μανδύα της Δημοκρατίας” που φορούσαν για να κρύβονται, και φανερώθηκε ο πραγματικός εαυτός τους, αλλά και το διατεταγμένο ανθελληνικό έργο, που ήρθαν να εκτελέσουν.

Ζούμε στην εποχή της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, που άλλο δηλώνεις και άλλο είσαι. Που άλλα λες και άλλα κάνεις. Μιλάνε για Δημοκρατία και καταπάτησαν Εθνικό Δημοψήφισμα, αγνοώντας το “ΟΧΙ” του λαού. Δηλώνουν “αριστεροί”, ενώ εφαρμόζουν πρακτικές ΧΟΥΝΤΑΣ και ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Μας πολεμάει μία πολιτική ΧΟΥΝΤΑ, που τα έχει κάνει “πλακάκια”, με την Αντιπολίτευση, την Δικαιοσύνη , τον Στρατό, αλλά δυστυχώς και την Διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Μια πρωτόγνωρη συνεργασία Θεσμών και Εξουσιών, που συνεργάστηκαν με στόχο να αφανίσουν, αυτόν που πρέπει να υπηρετούν. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Δεν γνωρίζω μέχρι σήμερα να έχουμε αντιμετωπίσει χειρότερη μορφή πολιτικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πολιτικής Δικτακτορίας .
Πριν λίγες μέρες, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πανούσης, ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, κατηγορώντας ΔΗΜΟΣΙΩΣ την Κυβέρνηση, πως εμπλέκεται με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της κ. Μακρή. Και όλα αυτά, σε κάνουν να αναρωτιέσαι:
Πόσοι τρομοκράτες μαζεύτηκαν μέσα σε αυτήν την Κυβέρνηση;
Που έχει ξαναγίνει και σε ποιό κράτος, να κατηγορεί υπουργός Δημοσίας Τάξης την Κυβέρνηση για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Τι απάθεια είναι αυτή που δέρνει την Δικαιοσύνη και την “Αντιτρομοκρατική” ;
Πως μπορούν και κάνουν όλοι “γαργάρα” τέτοιες καταγγελίες υπουργού;
Τι συμβαίνει τέλος πάντων σ’ αυτήν την χώρα;
ellhniko kratos tromokrates maximou daily news gr 22 11 2015 2

Τα ερωτήματα θα μπορούσαν να είναι ρητορικά, αλλά όχι σε τέτοια θέματα, που χαρακτηρίζονται ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την επιβίωση ενός κράτους. Όταν όλες οι Κυβερνήσεις του κόσμου φοβούνται την τρομοκρατία, τι μπορεί να σημαίνει για μία χώρα, όταν από τα πλέον αρμόδια και επίσημα χείλη, συνδέεται η Κυβέρνηση με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Και γιατι, ενώ με τέτοιες δημόσιες δηλώσεις υπουργών, θα έπρεπε να χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, στην Αντιπολίτευση, στην Δικαιοσύνη και στις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας, βλέπεις παντού μία ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ, σαν να άκουσαν το πιο “φυσιολογικό” πράγμα;

Επειδή δεν γίνεται όμως, να παίρνουν όλοι τους τόσο βαριά χάπια καταστολής και να μην καταλαβαίνουν τι ακούνε, δείχνουν με την στάση τους κάτι πραγματικά απίστευτο για πολιτικό σύστημα . Δείχνουν πως οι δηλώσεις των υπουργών που εμπλέκουν την Κυβέρνηση με την Τρομοκρατία, γι’ αυτούς είναι “κοινό μυστικό”. Γι’ αυτό και δείχνουν τέτοια απάθεια.
Γιατί την ίδια απάθεια έδειξαν όλοι τους, όταν αυτή η ίδια Κυβέρνηση, με συνοπτικές διαδικασίες και σαν να μην τρέχει τίποτα, ανέτρεψε το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας , καταπατώντας την λαϊκή εντολή του “ΟΧΙ” στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Αυτό το Δημοψήφισμα ήταν το σημειο ΣΤΑΘΜΟΣ για την χώρα, που αν το είχαν σεβαστεί, όλα θα είχαν αλλάξει και δεν θα μιλάγαμε σήμερα ούτε για φοροεπιδρομή, ούτε για κατασχέσεις.

Και με αυτήν την αδιανόητη για Δημοκρατία πραξικοπηματική ενέργεια, έρχονται τώρα να “δέσουν”, οι Δημόσιες δηλώσεις του υπουργού κ. Πανούση και της βουλευτού κ.Μακρή, για Κυβέρνηση στο Μαξίμου, που εμπλέκεται με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γιατί τέτοια ενέργεια που μας άφησε ΑΦΩΝΟΥΣ, δεν θα γινόταν ποτέ από πολιτικούς. Μόνο εκπαιδευμένοι ψυχροί τρομοκράτες, θα έκαναν κάτι τέτοιο με τόση ευκολία.
Μας κυβερνούν λοιπόν αδίστακτοι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι πολιτικοί. Δεν περιμένουμε βέβαια να συλληφθούν από την “δικαιοσύνη” και την “αντιτρομοκρατική”, γιατί όλοι μαζί συνεργάζονται και από τους ίδιους παίρνουν εντολές.

Αλλά όταν πέφτουν οι μάσκες της “Δημοκρατίας” και αποκαλύπτονται οι “λύκοι” της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τότε δεν μπορούν να συνεχίσουν την υποκρισία και το βρώμικο έργο τους. Γιατί άλλο είναι να αναρωτιέται ο λαός, “τι συμβαίνει με αυτούς” και άλλο είναι να αποκαλύπτονται ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ από πρώην υπουργό Δημοσίας Τάξεως. Τότε γίνονται αυτόματα “καμμένα χαρτιά” και είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ υπάλληλοι για τ’ αφεντικά τους.
ellhniko kratos tromokrates maximou daily news gr 22 11 2015 3

Βλέπετε όλο αυτό το τρομοκρατικό σχέδιο, για να μην το καταλαβαίνει ο λαός, πρέπει να καλύπτεται με τον μανδύα της “νομιμότητας” και της “Δημοκρατίας”. Αλλά μετά το λάθος που έκαναν με το Δημοψήφισμα, όλα έφυγαν από τον δρόμο της νομιμότητας και της Δημοκρατίας. Γιατί τώρα, όσο και να το “τραβάνε” από δω, όσο και να το τραβάνε από κει, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η ΧΟΥΝΤΑ , Δημοκρατία δεν γίνεται.

Οι μάσκες έπεσαν. Ειναι ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, είναι και ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ , με την “υπογραφή” και την “σφραγίδα” του υπουργού Δημόσιας Τάξης.
Τώρα καταλάβαμε, γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα μάρτυρες υπεράσπισης, των τρομοκρατών και των αντιεξουσιαστών.
Είδατε πως, “άγει δε προς φως την αλήθεια χρόνος” .!!!!

Όσο πιο γρήγορα ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από την χώρα, τόσο καλύτερα γι’ αυτούς . Γιατί σε αυτή την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ΔΕΝ πρόκειται να ανεχθούμε τρομοκράτες να την καταπατούν, έστω και αν έχουν την κάλυψη του “νόμου”. Τουλάχιστον ο γράφων.
Γι’ αυτό δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω, μέχρι να αποκατασταθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και μέχρι να γίνει σεβαστό το “ΟΧΙ” που ψήφισε ο Ελληνικός λαός.
To ακούσατε ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;;
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζητάει ο λαός.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !

katasxesh katatheseon kourema logariasmon daily news gr 01 11 2015

ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΚΟΚΚΙΝΑ” ΔΑΝΕΙΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Έχω πει πολλές φορές πως μας Κυβερνούν άνθρωποι που μισούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Όχι απλά αντιπαθούν αλλά μισούν. Και η σημερινή Κυβέρνηση, όλης αυτής της ξεφτίλας, που είναι και δηλωμένοι άθεοι και ανθέλληνες, μας μισούν περισσότερο απ’ όλους και δεν το κρύβουν.
Ψήφισαν λοιπόν το χειρότερο μνημόνιο, παρά το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος και με τακτικές χειρότερες των Ναζιστών του Χίτλερ, προχωράνε στην εφαρμογή του, έχοντας ρίξει μία “μούτζα” στον Ελληνικό λαό.

Επειδή τα μέτρα που φέρνουν τώρα είναι πολύ σκληρά και θα φτωχοποιήσουν εντελώς τους Έλληνες, κάποιοι μέσα στην Κυβέρνηση έχουν εκφράσει φόβους, γιατί φοβούνται την έκρηξη του λαού και επιθυμούν να φύγουν. Κάποιοι άλλοι μιλούν πάλι για εκλογές εκφράζοντας την ίδια επιθυμία. Δηλαδή “ας το κάνουν κάποιοι άλλοι, όχι εμείς”. Και αυτό, όχι επειδή δεν θέλουν, αλλά επειδή φοβούνται την έκρηξη, μήπως και δεν προλάβουν να διαφύγουν.

Αυτά γνωρίζοντας η “Deutsche Bank” αναφέρει ξεκάθαρα σε Μυστική έκθεση της, ότι στην Ελλάδα οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και απρόσμενες και όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα.
Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν 2 Νοεμβρίου, που πρέπει να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ μέχρι τώρα γινόταν από το Ελληνικό δημόσιο, δηλαδή πάλι από εμάς, αλλά αυξάνοντας το δημόσιο χρέος της χώρας, ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Δηλαδή με χρήματα κατευθείαν από την ΤΣΕΠΗ και από τους λογαριασμούς των Ελλήνων.

Έτσι έχουν αποφασίσει, ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ με το λεγόμενο “κούρεμα” ή “bail in”, βλέπετε βρίσκουν πολλές λέξεις αντί της κλοπής για να μην χτυπάει άσχημα.
Και έχουν αποφασίσει να πάρουν, με εντελώς καταναγκαστικό τρόπο, όλα τα χρήματα από τα “κόκκινα” μη εξυπηρετούμενα δάνεια, είτε στεγαστικά είτε καταναλωτικά. Και αυτό σε πρώτη φάση, θα το κάνουν με κατασχέσεις λογαριασμών καταθέσεων, ακόμη και λογαριασμών μισθοδοσίας. Δηλαδή θα κατασχέσουν τον λογαριασμό, μέχρι το ποσό της οφειλής. Και ότι υπάρχει μέσα, αλλά και ότι μπαίνει από μισθοδοσία, ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ.

Γι’ αυτό και καθυστέρησαν 20 ημέρες να βάλουν τα χρήματα των οικογενειακών επιδομάτων στους λογαριασμούς. Για να ψηφίσουν πρώτα τον νόμο και να κατασχέσουν τους λογαριασμούς οι τράπεζες. Γιατί πολλοί Έλληνες οικογενειάρχες, έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια πρώτης κατοικίας. Θα τα βάλει λοιπόν το δημόσιο στους δικαιούχους ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Αυτό θα κάνουν σε πρώτη φάση.
ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα κατασχέσουν πρώτα όλα τα χρήματα και μετά θα πάνε σε κατασχέσεις περιουσίας, αν και νομίζω πως δεν θα φθάσουν εκεί, γιατί αυτό είναι αιτία πολέμου για τους Έλληνες και το ξέρουν. Γι΄αυτό και από Δευτέρα θα κατασχέσουν ότι χρήμα υπάρχει και όπου υπάρχει.

Αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ κυβερνάνε και έτσι θέλουν να κάνουν την “ανακεφαλαιοποίηση” των τραπεζών τώρα. Νομίζω με το δίκιο τους μετά οι Έλληνες, θα μπορούν αν δεν βρίσκουν μπροστά τους πολιτικούς, να πετάνε αυγά και γιαούρτια στις τράπεζες.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ “ΟΧΙ”.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτούς τους άθλιους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και το μίσος που έχουν για τους Έλληνες. Ούτε να χαρακτηρίσεις αυτήν την βρωμιά, που έχουν μέσα στον εγκέφαλό τους.
Αλλά παίζουν πολύ με τα σπίρτα δίπλα σε εκρηκτικά και να μην λένε μετά πως δεν τους είχα προειδοποιήσει.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook.com

Διαβάστε περισσότερα ...

“ΚΟΥΡΕΜΑ” ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 50-70% ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΟΙ” ΜΑΣ.

kourema katatheseon syriza ellada lampropoulos daily news gr 30 10 2015

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Την κλοπή των καταθέσεων των Ελλήνων, (“κούρεμα” το λένε) αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι κλέφτες, που θέλουν να αποκαλούνται “εταίροι” μας. ΣΤΟΧΟΣ είναι η περαιτέρω φτωχοποίηση και χρεοκοπία των Ελλήνων. Και όχι φυσικά των μεγαλο-καρχαριών και απατεώνων που έχουν βγάλει έξω τα χρήματά τους, αλλά του συνόλου των μικροκαταθετών.

Βέβαια μας προετοιμάζουν πολύ καιρό τώρα, με όλους τους "παπαγάλους", που τώρα θα λένε "εμείς τα λέγαμε", μόνο που δεν τα λένε όταν πρέπει για να τα εμποδίσουν, αλλά όταν τους λένε, για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη.

Έτσι η απόφαση, είναι να γίνει η κλοπή (“κούρεμα”) σε όλους τους λογαριασμούς και σε όλα τα ποσά και όχι μόνο στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Γιατί άλλωστε οι περισσότεροι με τέτοια ποσά, τα έχουν βγάλει σε ξένες τράπεζες μέχρι και της Βουλγαρίας, ή τα έχουν “σπάσει” σε περισσότερους λογαριασμούς.

Οι μυστικές συζητήσεις τους, γίνονται όλον τον Οκτώβριο, αλλά η απόφαση είναι να ισχύσει η ΚΛΟΠΗ (“κούρεμα”), από αυτό το Σαββατο-Κύριακο 1η Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ψυχρούς δολοφόνους των Ελλήνων, που όχι μόνο δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους την μεγάλη ανθρωπιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός, από τις άθλιες ενέργειές τους τόσα χρόνια, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, για να μας εκβιάζουν μετά όπως θέλουν.

Συνεργάζεται σε αυτό και η άθλια ΒΟΥΛΗ μας, που δεν σεβάστηκε το “ΟΧΙ” των Ελλήνων και να τους στείλει όλους από κει που ήρθαν, αλλά εντελώς πραξικοπηματικά, καταπάτησε την Δημοκρατία και “ΤΑ ΒΡΗΚΕ” με τους κλέφτες και τους δολοφόνους.

Γιατί το σχέδιό τους εξ’ αρχής, είναι να φτωχοποιηθούν και να χρεοκοπήσουν οι Έλληνες και η Ελλάδα, αλλά χωρίς να βγούν από την Ε.Ε και την ζώνη του ευρώ, γιατί αυτό θα σήμαινε και το τέλος αυτής της άθλιας Ευρώπης των δολοφόνων.

Αν θέλουν λοιπόν και τους βαστάει, ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , και ας υποστούν και αυτοί τις συνέπειες και όχι να κλέβουν και να χρεοκοπούν μόνο τους Έλληνες.

Και βέβαια το ερώτημα είναι, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε;
Από την στιγμή που με το παράνομο λεγόμενο “capiral control” κράτησαν τα χρήματα του λαού μέσα στις τράπεζες, χωρίς να μπορεί να τα βγάλει, ήταν επόμενο και φαινόταν, πως τα κράτησαν για να τα κλέψουν (“κουρέψουν”), αλλά και με εκβιαστικό τρόπο να οδηγήσουν τα πράγματα στις αχρήματες συναλλαγές, με τελικό σκοπό να εκβιάσουν προς την υποχρεωτική έκδοση, της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Όσο περισσότερο μας κλέβουν και μας χρεοκοπούν, τόσο πιο εύκολα θα μπορούν να μας εκβιάσουν με την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Αυτό που θα μπορούσαμε ή και μπορούμε να κάνουμε εμείς, για να διαφυλάξουμε όσο γίνεται τους κόπους μας, από τους κλέφτες, είναι να ανταλλάξουμε τα χρήματα, από χαρτιά που τα έχουμε στις τράπεζες, με κάτι περισσότερο πολύτιμο, δηλαδή χρυσό. Είδατε πως οι κλέφτες Ευρωπαίοι “εταίροι” μας, τα τελευταία χρόνια άνοιξαν χιλιάδες “αγορές χρυσού” σε όλη την χώρα, γι’ αυτόν τον σκοπό. Για να μας πάρουν τον πολύτιμο χρυσό και να μας δώσουν άχρηστα χαρτιά.

Κάντε το ίδιο για όσο έχετε ακόμα χρόνο και μην αγοράζετε τηλεοράσεις και αυτοκίνητα, που σε λίγο θα σας είναι άχρηστα.
Και αντί να δείτε τους κόπους σας και τις οικονομίες σας να σας τα κλέβουν κατά 50-70%, ανταλλάξτε τα χαρτιά της τράπεζας, με όσο πιο πρωτογενές χρυσό γίνεται, ακόμα και με τις πιο φθηνές, σκέτες χρυσές αλυσίδες μηχανής από χρυσοχοεία. Με τις κάρτες αγοράζονται.

Ελπίζω πάντως, επειδή αυτοί οι κλέφτες και οι δολοφόνοι, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, οι ενέργειές τους να γίνονται από πριν γνωστές στον λαό, τώρα που αποκαλύφθηκε η κλοπή που σχεδιάζουν για το Σαββατο-Κύριακο, να το πάρουν πίσω και να ΞΕΧΑΣΟΥΝ προς το παρόν την κλοπή των καταθέσεων των Ελλήνων, μέχρι να σκεφτούν κάποια άλλη βρωμιά, γιατί μέσα στα άρρωστα μυαλά τους, ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ υπάρχει.


ΙωάννηςΛαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Life Style

Media

Υγεία

Περιβάλλον

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Άντρας

Σεξ + Σχέσεις