Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

7 λόγοι που δεν κάνει σεξ μαζί σου.

Επιτέλους την έχεις κερδίσει και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Ωστόσο βλέπεις ότι διστάζει και αναρωτιέσαι… «Τι να φταίει;»… Οι περισσότεροι μπορεί να σκεφτούν ότι φταίνε αυτοί, αλλά μην πέφτεις ψυχολογικά, γιατί οι γυναίκες είναι τόσο περίπλοκες σε σημείο που πρέπει να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις για να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει…

1. Εκείνες οι μέρες του μήνα
Μπορεί η ίδια να μην στο έχει αναφέρει ξεκάθαρα, αλλά υπάρχει η πιθανότητα. Μήπως έχει πει τίποτα για πόνους στη μέση και στη κοιλιά, κράμπες ίσως; Είναι κακόκεφη και τίποτα από αυτά που της προτείνεις δεν της αρέσουν; Μήπως πήγε περισσότερες φορές στο μπάνιο απ’ ότι συνήθως;
2. Αισθάνεται άσχημα γιατί ξέχασε να κάνει beaute
Μια πολύ καλή φίλη μας έχει πει πως το απρογραμμάτιστο σεξ μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις και προφανώς αυτή είναι μια. Δεν θεωρούν όλες οι γυναίκες ότι το σεξ δεν θα συμβεί μια συγκεκριμένη νύχτα, αλλά έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη. Έτσι είτε πρόκειται για κάποιον απεριποίητο «θάμνο» είτε για τριχωτό πόδι, καλά θα κάνεις να της δώσεις το χρόνο της για να αισθανθεί άνετα και να το απολαύσει.
3. Νομίζει ότι θα την περάσεις για εύκολη
Κι αν έχουν γίνει αναλύσεις επί αναλύσεων επί του θέματος δεν χρειάζεται να το αναφέρω. Η γυναίκα θέλει να νιώσει ξεχωριστά και να βεβαιωθεί ότι μετά το σεξ δεν θα αλλάξει η συμπεριφορά σου απέναντί της. Είναι όλα θέμα μυαλού. Γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να αισθανθεί άνετα μαζί σου για να μην έχει δεύτερες σκέψεις.
4. Αν διστάσεις εσύ
Σίγουρα αυτό δεν το έχεις σκεφτεί. Αλλά μήπως έκανες κάτι ή είπες τίποτα και την έκανες να διστάσει και να κρατήσει τις αποστάσεις της. Εάν αλλάξεις στάση απέναντί της θα το καταλάβει και θα το εκλάβει σαν ανασφάλεια. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αρνητικό για σένα γιατί θα έχει χαλάσει όλη σου η προσπάθεια και μάλλον θα πρέπει να ξαναρχίσεις από την αρχή. Να είσαι ξεκάθαρος με τις κινήσεις σου και να σκέφτεσαι πολύ καλά αυτό που θέλει εκείνη.

5. Φοβάται ότι θα εξαφανιστείς μετά το σεξ
Πολλοί άντρες λειτουργούν με συγκεκριμένο σκοπό (δεν το αρνούμαστε), βάζουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ρίξουν την γυναίκα στο κρεβάτι και μετά αφού η αποστολή εξετελέσθη δεν πολυασχολούνται. Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία του πιο συντροφικού άνδρα, θα φροντίσεις να της περάσεις το μήνυμα σου χωρίς να σε θεωρήσει «σχεσάκια»!

 6. Της αρέσεις πολύ
Πολλές φορές μπορείς να πεις πόσο αρέσει κάποιος σε ένα κορίτσι από το πόσο αργά προχωράει τη σχέση της, δηλαδή μέχρι να φθάσει στο σεξ. Γι’ αυτό προσπάθησε να ακολουθήσεις το τέμπο της. Το γεγονός ότι της αρέσεις τόσο ώστε καθυστερεί τα πράγματα είναι καλό αλλά και από την δική σου πλευρά θα μετρήσει πόση υπομονή μπορείς να κάνεις για να της κάνεις να νιώσει σιγουριά.

7. Είναι παιχνίδι δυνάμεων
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γυναίκες κρατάνε το σεξ σαν άσσο στο μανίκι, για να έχουν το πάνω χέρι και να επιβληθούν.Εάν σ’ ενδιαφέρει μίλησε μαζί της και μοιράσου τις σκέψεις της για να μην καταλήξετε σε επίδειξη δυνάμεων! Διαφορετικά, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

 

Πηγή: menslounge.gr

 

Τελευταία τροποποίησηΠαρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 00:50
Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: Μήπως σε παραμυθιάζει; »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Life Style

Media

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Ελλάδα

Κόσμος

Πολιτική

Ζώδια