Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Daily Bet Gr. Προτεινόμενα παιχνίδια για Σάββατο 14 Μαρτίου 2015.

Προτεινόμενα παιχνίδια για Σάββατο 14 Μαρτίου 2015.

Daily Bet and Win ! Daily news gr - Προτεινόμενα παιχνίδια για Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

16:30 – (ΓΕ1) ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓK - ΜΑΪΝΤΖ , προτείνουμε OVER με απόδοση 1.65

16:30 – (ΓΕ1) ΧΕΡΤΑ – ΣΑΛΚΕ, προτείνουμε ΔΙΠΛΟ με απόδοση 2.30.
18:00 – (ΓΑ1) ΜΕΤΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ, προτείνουμε ΔΙΠΛΟ με απόδοση 1.90.
20:45 – (ΟΛΛ ) ΚΑΜΠΟΥΡ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ, προτείνουμε OVER με απόδοση 1.50.
21:00 – (ΧΙΛ) ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ, προτείνουμε OVER με απόδοση 1.60.
19:00 – (ΤΟΥ) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ, προτείνουμε ΑΣΣΟ με απόδοση 1.60 και UNDER με απόδοση 1.65.

Στην Τουρκία , η Γαλατά ηττήθηκε την περασμένη βδομάδα από τη Φενέρ, εξακολουθεί να παραμένει όμως στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Μπεσίκτας έχοντας από 51 βαθμούς. Η Φενέρ ακολουθεί στον πόντο. Απομένουν 11 αγωνιστικές και τα περιθώρια για γκέλες έχουν στέρεψει. Το ματς με την Μπουγιουκσεχίρ είναι τοπικό ντέρμπι και η Γαλατά θα βρει τον τρόπο να το πάρει, έστω και χωρίς τον Γιλμάζ και τον Μέλο που δεν θα αγωνιστούν. Επειδή η Μπουγιουκσεχίρ είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, βλέπω και under. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 10 under σε 11 εκτός έδρας παιχνίδια! Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνδυάσω τον άσσο με το under.
Στην Ολλανδία η ομάδα με τα περισσότερα over είναι η Ουτρέχτη η οποία μακριά από την έδρα της έχει 10 στα 13 καθώς και η Καμπούρ δεν πάει πίσω που συμπλήρωσε 17 over σε 26 παιχνίδια. Θα κρατήσω το over.
Στη Γαλλία προσπαθώ να καταλάβω αν στη Μετς έχουν ήδη πάρει απόφαση ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουν στη δεύτερη κατηγορίας, η οποία αυτή τη στιγμή απέχει 10 βαθμούς από τη σωτηρία. Η γηπεδούχος ομάδα έχει να κερδίσει έναν ολόκληρο γύρο! Παραμένει δηλαδή χωρίς τρίποντο για 16 συνεχόμενα παιχνίδια! Από την άλλη η Σεντ Ετιέν παλεύει για να βγει Champions League και έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα.
Περνάμε στη Μπουντεσλίγκα. Όσοι παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση της Ρεαλ με τη Σάλκε ακόμα δεν έχουμε κλείσει το στόμα από την εντυπωσιακή εμφάνιση των Γερμανών που έβαλαν τέσσερα γκολ μέσα στη Μαδρίτη! Το κλίμα είναι καλό στη Σαλκε που κινηγαει την 4αδα για να πάρει το εισιτήριο που θα την οδηγήσει και του χρόνου στο Champions League. Η Χέρτα εδώ και πολύ καιρό παίρνει βαθμούς μόνο από τους μικρομεσαίους. Μέσα στην έδρα της δεν τα πηγαίνει καλά και αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες μετά από την ουραγό Στουτγάρδη που έχει οκτώ. Η παράδοση δείχνει τέσσερα διπλά και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
Θα κρατήσω και το over στο Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ, διότι από τη μια η Μάιντζ φέρνει πολλά over τελευταία και από την άλλη η Άουγκσμπουργκ είναι η ομάδα με τα περισσότερα εντός έδρας over στο πρωτάθλημα (9 στα 12).

Πάμε και στη Χιλή στο πρωτάθλημα των over! Έχω παρακολουθήσει αρκετά ματσάκια τα μεσάνυχτα, η μπάλα πάνω κάτω, η μια φάση να διαδέχεται την άλλη ! Σήμερα έχει το χιλιανό κλασικό ανάμεσα στη ντεφορμέ ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ και στη δεύτερη της βαθμολογίας ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ! Και όπως είναι φυσικό πάμε και εδώ με το over.
Από τον Dailybet Chris.

Γίνετε μέλη και στην ομάδα του DailyBet στο facebook, για άμεση ενημέρωση!
https://www.facebook.com/groups/dailybetgr/


*Το Dailynewsgr.com και το DailyBet, δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παραπάνω αναγραφόμενα.

Τελευταία τροποποίησηΣάββατο, 14 Μαρτίου 2015 16:11
Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Daily Bet Gr. Daily Bet Gr. Προτεινόμενα παιχνίδια για Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto