Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κίνδυνος να χάσει το πόδι της, η μια από της δυο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη.

Οι δύο κοπέλες 20 (Ευφροσύνη Κυριακού) και 30 ετών (Μυρσίνη Αρναούτη) αντίστοιχα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου η μία νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα και η άλλη με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση γίνεται προσπάθεια από τους γιατρούς να σώσουν το πόδι της, καθώς φέρει ανοιχτό κάταγμα μηρού.

Η ακριβής κατεύθυνση του οχήματος ήταν από την αερογέφυρα του πρώην Ανατολικού Αερολιμένα, λίγο πριν την έξοδο για την Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Ιασωνίδου και με κατεύθυνση την Αθήνα.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στηθαία, με αποτέλεσμα την πρόκληση του θανάσιμου τραυματισμού του τραγουδιστή, τον σοβαρό τραυματισμό της μίας επιβαίνουσας και τον ελαφρύτερο της άλλης.

Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού, ενώ εικάζεται πως πιθανόν ο οδηγός να πήρε την στροφή με μεγαλύτερη ταχύτητα, αν και εξετάζονται τα ακριβή αίτια. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή και αιματολογική και ιστολογική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν ο οδηγός τελούσε υπό την επήρεια μέθης ή άλλων ουσιών.

Πηγή: news247.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto