Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Μητσοτάκης στο Newsweek: Θα κερδίσουμε αν γίνουν εκλογές το 2017

Την πεποίθησή του ότι εφόσον γίνουν εκλογές μέσα στο 2017, η ΝΔ θα τις κερδίσει, εκφράζει σε άρθρο του στο περιοδικό «Newsweek», ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και προσθέτει ότι «αφού αυτή η κυβέρνηση είναι το πρόβλημα, τότε οι εκλογές είναι η λύση».

Το πολιτικό μέλλον την χώρας είναι ξεκάθαρο και αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, αναφέρει ακόμη ο κ. Μητσοτάκης. Την ώρα που κεντρώες δυνάμεις στην Ευρώπη βρίσκονται σε οπισθοχώρηση, ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι η χώρα δοκίμασε το λαϊκισμό και τώρα στρέφεται προς το ρεαλισμό. «Το εκκρεμές έχει αλλάξει κατεύθυνση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 διότι υποσχέθηκε ότι θα διαπραγματευθεί με τους πιστωτές της χώρας τη διαγραφή μέρους του χρέους και την αύξηση των δημοσίων δαπανών. «Ο κ. Τσίπρας προσέφερε εύκολες και βολικές υποσχέσεις σε προβλήματα που απαιτούσαν δύσκολες λύσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει την ιδιοκτησία του μεταρρυθμιστικού προγράμματος. «Ακόμα υπάρχει μεγάλη εσωτερική διαμάχη στους κόλπους της κυβέρνησης κάθε φορά που πρέπει να γίνει μια ιδιωτικοποίηση και κάθε φορά που καλούνται να υποστηρίξουν την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η απάντηση στο λαϊκισμό είναι να λέμε στον κόσμο την αλήθεια», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ. Σύμφωνα με το «Newsweek», σε μια περίοδο όπου το πολιτικό κέντρο βυθίζεται στην Ευρώπη και ο λαϊκιστής Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να αναλάβει την προεδρεία των ΗΠΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζει τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν ως κεντρώου και μεταρρυθμιστή.

Πηγή: newsbeast.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto