Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

H έξυπνη μπάλα, adidas miCoach Smart Ball διαθέσιμη σε Ευρώπη και Αμερική

Η adidas παρουσίασε την miCoach Smart Ball, την «έξυπνη» ποδοσφαιρική μπάλα που με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bluetooth και των ειδικά τοποθετημένων αισθητήρων στο εσωτερικό της συμβάλει στη βελτίωση των επιδόσεων των ποδοσφαιριστών στις στημένες μπαλιές, όπως τα πέναλτι, τα φάουλ και τα κόρνερ αλλά και στα σουτ και τις σέντρες.



Οι αισθητήρες ενεργοποιούνται σε κάθε επαφή της μπάλας με το πόδι και τα δεδομένα μεταφέρονται στην εφαρμογή miCoach SMART BALL, που είναι διαθέσιμη δωρεάν για iPhone και iPod Touch. Μέσω ειδικά διαμορφωμένων αλγορίθμων, τα δεδομένα μεταφράζονται σε χρήσιμες πληροφορίες για το χρήστη. Με βάση αυτές τις πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής μπορεί να δει τους τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθεί και ο προπονητής μπορεί να διαμορφώσει το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης.

Οι πληροφορίες που προσφέρει η εφαρμογή miCoach SMART BALL μπορεί να είναι πόσα παραπάνω φάλτσα χρειάζεται η μπαλιά για να πετύχει το στόχο, πόσο λυγισμένο πρέπει να είναι το πόδι στο σουτ ή την πάσα, ποια είναι η σωστή στάση του σώματος, κ.α. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό τεστ, όπως την ανάπτυξη συγκεκριμένης ταχύτητας της μπάλας κατά το σουτ, διάφορους τύπους ασκήσεων για τη συνολική βελτίωση των επιδόσεων του ποδοσφαιριστή, ενώ κρατά πλήρες ιστορικό των προπονήσεων.



Η adidas miCoach SMART BALL είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Apple και στο Apple Online Store (apple.com) και η εφαρμογή miCoach SMART BALL είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto